Du er her:

Verktøylinje

Om SWIS™

SWIS™ (School Wide Information System) er et databasert informasjonssystem som er utviklet for å gi skolens ansatte støtte til å utforme skoleomfattende og individuelle tiltak. Informasjonen i SWIS™ er basert på rapporter om negative hendelser i skolemiljøet.

De tre grunnleggende elementene i SWIS™ er:
 

  1. Et system for å samle informasjon om negative hendelser på en effektiv måte
  2. Et databasert program for registrering av negative hendelser (hendelsesrapporter)
  3. En praktisk prosess for bruk av informasjon til beslutning av tiltak
     

Disse tre elementene gjør det mulig for skolens ansatte å vurdere den enkelte elevs atferd, atferd i grupper av elever, og atferd som skjer i bestemte situasjoner, steder eller på bestemte tidspunkter i løpet av skoledagen. Oppsummering av informasjon i SWIS™ hentes ut som enkle rapporter. Disse gir indikasjon på hva slags problematferd det dreier seg om, hvem som er involvert, når og/eller hvor problemer lett oppstår. Det gjør det mulig for skolens ledelse og ansatte å legge forholdene til rette for elevenes faglige og sosiale utvikling.

SWIS™ i Norge drives av:

 

 

 

 

Sist oppdatert: Ingrid Madslien - 05.02.2023

Tips en venn

captcha (n/a)

Søk

Ansvarlig redaktør: Administrerende direktør Kristine Amlund Hagen Nettredaktør/administrator Ingrid Madslien NUBU -  Essendropsgt. 3, 5. etasje 0368 Oslo - Postboks 7053 Majorstuen, 0306 Oslo - Tlf.: 23 20 58 00 Personvern og informasjonskapsler

CorePublish publiseringsløsning